Dansschool LuckyDancing Dussen, Oss en Terneuzen.

Stijldanscursus voor jong en oud!

Dansen is een leuke manier van bewegen, ontspannen, mensen ontmoeten en een gezellig avondje uit. Iedereen is welkom op onze danslessen. Bij ons dansen jongeren, scholieren en of studenten vaak op top 40-muziek, terwijl gevorderde en oudere groepen meer op de traditionele muziek dansen. De muziek wordt aangepast aan de groep. Er is nog plaats bij de beginners. Kom eens vrijblijvend kijken en doe mee!!
Geďnteresseerd? Kijk op het dansles rooster voor de lesdagen en tijden.
Voor nieuwe cursisten is de eerste les altijd een gratis proefles.
Kosten voor deze lessen zijn € 10,00 pp per les.
De lessen duren 75 minuten inclusief pauze.

Stijldansen voor (echt)paren 23 - 45 jaar.

Deze cursus is speciaal voor echtparen. U heeft in deze lessen een vaste danspartner nodig en danst alle lessen samen. Gezellige groepen met mensen van uw eigen leeftijd. U hoeft geen twijfels te hebben over uw maatgevoel, gebrek aan talent of ervaring. Wij leren u stap voor stap de passen van de dansen. Voor de fun of fanatiek, dansen als vrijetijdsbesteding past in een actieve leefstijl. Leren dansen komt natuurlijk ook op feesten goed van pas. U krijgt les van een enthousiaste dansleraar.
Het is geen probleem als u een keer een les moet missen. Wij herhalen in de les erna altijd stap voor stap wat we in de vorige les hebben gedaan en gaan dat weer oefenen. Graag helpen de assistenten u even extra waar dit nodig is.
De dansen die in de eerste lessen aan bod komen zijn de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha cha cha, Rumba en Jive.

Inschrijving danscursus kan aan de zaal tijdens de open week of na 13.00 uur 06-53720304

Stijldansen Recreanten 45 - 70 jaar.

Bij de Recreanten lessen dansen we alles wat in alle lessen wordt geleerd. We dansen in deze lessen minder combinaties in de snelle dansen, nemen in deze les meer tijd voor het leren van de combinaties en we herhalen deze ook meer. Daarnaast leren we een aantal klassieke en moderne line en groepsdansen.

Inschrijving danscursus, bel na 13.00 uur 06-53720304.

Stijldansen voor Jongeren 14 - 27 jaar.

Bij ons geen saaie oefeningen in een strak pak, maar vanaf de eerste minuut al lekker swingen! Dansen doe je samen. Bij dansschool Luckydancing merken we dat steeds meer jongeren enthousiast worden over het samen dansen met je vriend(en) of vriendin(nen). Onder vakkundige begeleiding leren bewegen op moderne muziek. In een gezellige sfeer, een avondje uit, waar ook iets geleerd wordt. Tijdens deze jongerenlessen wisselen we regelmatig van partner, maar alleen als je dit zelf wilt. De muziek waarop gedanst wordt is hedendaagse top 40-muziek, maar ook de klassieke dansmuziek ontbreekt niet. De cursussen bestaan uit moderne Ballroom, Latin American, Rock & Roll, Swingfox-Discofox en diverse Salsadansen.

Afdansen Danstest

Alle cursussen worden afgesloten met het "afdansen". Dit is een danstest waarbij een jury zijn of haar mening geeft over hoe je danst. Na afloop krijgt iedereen een afdanscertificaat. Dit afdansen is niet verplicht!!! En ook zonder af te dansen kan je door met een volgende cursus.

Geen Danspartner?

ls je geen danspartner hebt, neem dan even contact met ons op. Wie weet, hebben wij nog een danspartner in ons bestand. Voor informatie bel na 13.00 uur 06-53720304

Hebt u al danservaring?

Hebt u recentelijk al een of meerdere danscursussen gevolgd, dan is het misschien mogelijk om bij onze cursus gevorderden in te stromen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Voor informatie bel na 13.00 uur 06-53720304