Dansschool LuckyDancing Dussen, Oss en Terneuzen.

Honeymoon danscursus

U krijgt les van een enthousiaste dansleraar en assistente.
U hoeft geen twijfels te hebben over uw maatgevoel, gebrek aan talent of ervaring. Wij leren u stap voor stap de passen van uw openingsdans. Ook voor absolute beginners.
Na een aantal privé-lessen weten wij zeker dat jullie een mooie openingsdans kunnen laten zien op jullie bruiloft.

Kosten voor deze lessen zijn € 45,00 per les. De lessen duren 60 minuten.

Voor afspraken privélessen kunt u na 13.00 uur bellen met 06-53720304

Openingsdans op maat

Door onze ervaring op het gebied van stijldansen kunnen wij u goed begeleiden, zodat u moeiteloos een ballroom-, modern dans en latindans kunt dansen. Er bestaat bij ons ook een mogelijkheid om een mix van de genoemde dansen te leren of in een paar lessen een basis van één dans of een aantal danscombinaties die mooi uitkomen bij de kleding van het danspaar. Rekening houdend met jullie muziek, de grootte van de dansvloer en het soort feest dat gegeven wordt, maken wij een dans op maat voor deze gelegenheid. Het lestempo wordt door de cursisten zelf bepaald. Er mag gefilmd worden, zodat u thuis kan oefenen.
De kosten voor deze lessen zijn € 45,00 per les.
De lessen duren 60 minuten.

Voor afspraken Honeymoondanslessen kunt u na 13.00 uur bellen met 06-53720304.

Honeymoon danslessen

Trouwen doet u immers maar één keer en dan kunt u het ook maar beter meteen goed doen. Wij maken een nieuwe choreografie in de stijlen waar u zelf het meeste affiniteit mee hebt. Vanuit praktische methoden wordt er een nieuwe choreografie aangeleerd, er worden verschillende mogelijkheden voorgesteld om zo samen een choreografie samen te stellen voor de dans. Naast het zelf creëren van deze danspassen kijken wij naar de uitvoeringsmogelijkheden die er zijn met uw trouwkleding. Natuurlijk kijken we wat je persoonlijk wilt en zorgen ervoor dat de choreografie past bij wat je kan. U bepaalt zelf wat er in de uitvoering gedanst wordt. We kijken naar de verschillende invalshoeken en mogelijkheden bij het werken aan een openingsdansvoorstelling.

De muziek

Muziek uitkiezen voor de openingsdans is iets persoonlijks. Tijdens deze lessen leggen we uit hoe de muziek te gebruiken in je dans. Het intro van de muziek wordt vaak gebruikt voor de opkomst. Een eindpose kan ingepast worden daar waar je in de muziek wilt stoppen.
Kosten voor deze lessen zijn € 45,00 per les.
De lessen duren 60 minuten.

Afspraak maken voor Honeymoon en Privé danslessen, kan via WhatsApp, sms of telefonisch na 13.00 uur op 0653720304.

Iedereen is welkom!