Dansschool LuckyDancing Dussen, Oss en Terneuzen.

Privé danslessen

Je kunt privéles volgen in alle typen dansen die wij geven bij dansschool luckydancing. U krijgt les van een enthousiaste dansleraar en assistente.
Als je snel een bepaalde dans wilt leren, een dans bijschaven of als er een bepaalde danscombinatie maar niet wil lukken of er zijn twijfels over je maat of ritme, dan zijn een privélessen een prima oplossing.

Kosten voor deze lessen zijn € 45,00 per les. De lessen duren 60 minuten.
Voor afspraken kunt u na 13.00 uur bellen met 06-53720304

Voordelen van privé danslessen:

Stel dat je al kunt dansen maar je wilt je meer focussen op de techniek en het een en ander bijschaven, dan zijn een privélessen echt iets voor jou. Je zit niet vast aan een bepaald aantal lessen maar je kan op een dag of avond dat het je uitkomt op afspraak komen dansen. Een privéles duurt 60 minuten en is qua inhoud te vergelijken met 2 tot 4 standaard groepslessen waarbij je volledige aandacht krijgt. Deze privélessen zijn beschikbaar voor beginners tot aan de vergevorderden. Er mag gefilmd worden, zodat thuis alles nog eens rustig nagekeken en geoefend kan worden. U bent niet gebonden aan een vast lesprogramma, Er kan afgesproken worden op een dag en een tijdstip die jullie het beste uitkomen.

Kosten voor deze lessen zijn € 45,00 per les. De lessen duren 60 minuten.

Voor afspraken privé danslessen kunt u na 13.00 uur bellen met 06-53720304.

Privédansles op maat

Wil je graag leren dansen in een informele sfeer, dan zijn privé danslessen zeker een optie. Voor een privéles kunnen diverse redenen zijn. Bijvoorbeeld als je een dansoptreden wilt geven, maar ook om je zelfvertrouwen op te krikken. Daarnaast kan je kiezen uit een dansstijl die je zelf wilt leren.

Workshops

Dansen is een heerlijke manier om te bewegen en te ontspannen, wat je ook kunt beleven met een dansworkshop. Als u wel van een dansje houdt en er komt een bedrijfsuitje, familiedag of een bronzen, zilveren of gouden bruiloft; dit zijn de perfecte gelegenheden voor een dansworkshop. De mogelijkheden hiervoor worden van te voren met u besproken.

Voor aanmelden Privé of honeymoon danslessen, bel na 13.00 uur of WhatsApp 0653720304.

Iedereen is welkom!